Noi miniștri. Iohannis, răspuns pentru Dăncilă. Chirieac: Tot internetul s-a umplut de un fake news
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis i-a promis, miercuri, premierului Viorica Dăncilă că va da un răspuns cu privire la propunerile de miniștri, dar și privind propunerea de vicepremier. În opinia analistului politic Bogdan Chirieac, „ne putem aștepta la surprize”.

„Tot internetul s-a umplut de un fake news. Domnul Iohannis e acuzat că a făcut blat cu Viorica Dăncilă. E un fake news pentru că nu se bazează pe nicio dovadă. Nici nu poate să-i numească imediat (n.r. referindu-se la decizia lui Klaus Iohannis cu privire la propunerile făcute de Viorica Dăncilă pentru remanierea guvernamentală), fiindcă rezultă că doamna Dăncilă a făcut ceea ce i-a cerut președintele imediat după 26 mai. Ori dânsul, dacă validează noii miniștri, nu face altceva decât să dea apă la moară acestui fake news. Și atunci nu m-aș mira să respingă pe unul dintre cei doi miniștri, cel mai probabil pe cel de la Interne, pe domnul Moga. Deci, ne putem aștepta la surprize din momentul acesta", a declarat, miercuri, analistul politic Bogdan Chirieac într-o intervenție în emisiunea „Esențial” de la Antena 3.

„Cred că partea cealaltă, USR-ul, a reușit să impună acest fake news cam peste tot: blat Iohannis – Dăncilă. O să spuneți că e împotriva lui Dăncilă. Nu. E împotriva lui Iohannis, fiind acolo se spune nu îl mai votați pe Iohannis, votați-l pe Barna, pentru că Iohannis e înțeles cu PSD", a spus Bogdan Chirieac.

Viorica Dăncilă a anunțat, la finalul CEx al PSD, modificările din Guvern, Ramona Mănescu fiind propunerea pentru Externe, Nicolae Moga pentru Interne, iar Mihai Fifor pentru funcția de vicepremier pe Parteneriate Strategice. Președintele i-a promis, miercuri, premierului Viorica Dăncilă că va da un răspuns cu privire la propunerile de miniștri, dar și privind propunerea de vicepremier.

Totodată, amintim că ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, l-a ironizat, miercuri, pe Klaus Iohannis, care a cerut, pe 29 mai, „imediat, adică imediat", demiterea de urgență a ei și a lui Teodor Melescanu, întrebându-se „Cum era aia cu "imediat, adică imediat"!?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel