Data publicării:

Noi măsuri fiscale. Chirieac: Nu avem o intervenție publică a premierului Ciolacu, care să susțină acele aberații din Ordonanță, dar Alin Tișe are dreptate

Autor: Andrei Itu | Categorie: Politica
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Analistul politic Bogdan Chirieac a spus că, în opinia sa, toată greutatea economică a țării, a deficitului țării și a greșelilor de guvernare sunt pe umerii IMM-urilor, care sunt în proporție de peste 90% aparțin antreprenorilor români.

'Cred că este mai bine cu alegeri anticipate anul acesta decât anul viitor. Șansele PSD și PNL să facă o majoritate de 50%, de data asta alături de UDMR și minorități, fiindcă au scăzut mult cele două partide, sunt mai mari anul acesta decât în 2024. Nu știu cine l-a vulnerabilizat, într-o asemenea măsură, pe premierul Marcel Ciolacu, respectiv cu acea Ordonanță dată presei în care se îngroapă economia românească și antreprenorul român. Se îngroapă! Deci, toată greutatea economică a țării, a deficitului țării și a greșelilor de guvernare sunt pe umerii IMM-urilor, care sunt în proporție de peste 90% aparțin antreprenorilor români.', a declarat Bogdan Chirieac.

'Până acum, slavă Domnului, nu avem o intervenție publică a premierului Marcel Ciolacu, care să susțină acele aberații din Ordonanță. Mereu ni se spune că nu este așa stabilit, sunt ipoteze de lucru și discuții. Pe de altă parte PNL, Alin Tișe, are mare dreptate, cu toată dragostea, vă spun! Dacă vrei să îngropi PNL-ul, cum s-a mai întâmplat în 2020, aplică acele măsuri!', a zis Bogdan Chirieac.

'Problema este că votul la alegeri s-ar duce către USR din partea PNL! Norocul PNL-ului este că mai sunt primari, precum Clotilde Armand, adică pietre de moară pe gâtul USR-ului. În cazul PSD-ului, voturile se duc la AUR. Fiecare parte își atrage voturile sale. Până la urmă, este un viitor total incert pentru țara noastră! Aberația care este? Oportunitățile României, astăzi, când vorbim, sunt uriașe! Ucraina nu are pe unde exporta grâul decât prin România! Cere UE compensații, posibilitatea de a mări deficitul bugetar și alte asemenea chestiuni ca să salvezi lucruri, dar nu ucide economia! Polonia a cerut 1 miliard de euro, dar nu importă grâu din Ucraina', a mai declarat analistul politic Bogdan Chirieac, într-o intervenție telefonică, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel