România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 28 iul, 20:05
Noi MĂSURI de la 1 AUGUST. RESTRICȚII la terase, plajă și-n spațiile aglomerate DESCHISE. ”Transmitere comunitară accelerată”
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat ce noi restricții vor fi impuse de la 1 august. ”Nu se tranșează în spital viitorul pandemiei” subliniază el. 

”Sunt acele locuri unde se servește mâncare și băutură și care, după orele 23:00, vor fi închise până dimineață, sunt distanțările la plajă, excepție făcând soții sau copiii însoțiți de părinți sau de bunici, de rude- regula distanțării pe litoral se aplică și în APĂ, portul măștii în spațiile aglomerate deschise - piețe sau alte adunări. Acesta sunt unele din restricții care vor fi impuse în zilele următoare, dar vor fi adaptate de fiecare Comitet Județean de Urgență în județele respective, unde există aceste focare” a spus Nelu Tătaru, la Digi24. 

Aglomerația de pe litoral este ”foarte periculoasă” a explicat ministrul, adăugând că ”suntem într-un moment cu transmitere comunitară accelerată”.  ”Cât timp nu vom scădea transmiterea comunitară, vom avea o accelerare a numărului de cazuri” a explicat Nelu Tătaru. Dacă vor fi respectate măsurile de distanțare, în două-trei săptămâni va începe să scadă numărul de cazuri noi zilnice, a explicat el. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro