Data publicării:

Noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Plus și Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare (PNRR), publicate pe site-ul AFM

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Economie
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @johan111
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @johan111

Noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Plus și Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare (PNRR) au fost publicate pe site-ul AFM!

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate pe site-ul www.afm.ro în urma ședinței comitetului de Avizare din 24 octombrie 2024.

În cadrul “Programului Rabla Plus” a fost publicată o nouă listă care conține 24 dosare aprobate pentru 46 ecotichete în valoare de 985.500,00 lei. De asemenea, au fost publicate 9 contestații aprobate pentru 14 ecotichete în valoare de 993.500 lei.

Totodată, în cadrul “Programului Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare” finanțat din PNRR a fost publicată o nouă listă conținând 16 dosare acceptate în valoare de 97.764.418,33 lei pentru branșarea la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare a 11.141 de gospodării.

Listele dosarelor aprobate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secțiunile aferente Programelor Rabla Plus și Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare (PNRR).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel