Noi imagini exclusive cu Regele Charles al III-lea în România - galerie foto
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 03 iun 2023, 14:27
WhatsApp
Giorgi Ichim, corespondentul nostru în cadrul vizitei Regelui Charles al III-lea în România, a surprins mai multe imagini cu monarhul britanic.

Regele Charles al III-lea, aflat în vizită privată în România, a ajuns vineri seară la reşedinţa sa din satul Valea Zălanului, unde îşi va petrece câteva zile de vacanţă.

Regele a fost primit de către contele Kalnoky Tibor și de mai mulți localnici care i-au transmis un călduros bun venit. Acesta va rămâne la Valea Zălanului până marți, când există posibilitatea să viziteze localitatea Viscri din județul Brașov, unde deține o altă proprietate.

Surse neoficiale au dezvăluit că localnicii din Valea Zălanului organizează un picnic în cinstea regelui Charles la sfârșitul acestei săptămâni.

Valea Zălanului este un cătun situat în apropierea comunei Malnaș.

Conacul din Valea Zălanului, unde va fi cazat regele Charles, este deschis turiștilor, cu excepția perioadei în care regele se află în România. Aceasta este clasificată ca o pensiune cu trei margarete, iar prețurile pentru cazare încep de la aproximativ 700 de lei pe noapte pentru două persoane, includând micul dejun. Rezervările pot fi făcute și utilizând tichete de vacanță.

2. -imagine fara descriere- (regele-charles-1_85984000.jpg)

3. -imagine fara descriere- (regele-charles-4_47594900.jpg)

4. -imagine fara descriere- (regele-charles-5_57404700.jpg)

5. -imagine fara descriere- (regele-charles-romania_51770000.jpg)

FOTO: Giorgi Ichim, redactor-șef DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?