Data actualizării:
Data publicării:

Noi detalii despre presupușii asasini ai lui Adrian Kreiner. Procuror: Par a fi specializați în așa ceva și nu la prima lor faptă

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook Adrian Kreiner
Foto: Facebook Adrian Kreiner
Apar noi detalii despre presupușii asasini ai lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu bătut crunt în propria casă.

Apar noi detalii despre cei trei asasini care l-au jefuit și ucis, acum o săptămână, pe omul de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu. Indivizii au fost surprinși de o cameră de supraveghere, la 25 de minute după atac, într-un cartier apropiat de casa victimei. Imaginile au fost făcute publice de un fost polițist, care le-ar fi primit de la proprietarul unui apartament din zonă, iar procurorul care conduce ancheta în acest caz a confirmat că cei trei bărbați seamănă cu suspecții surprinși de o altă cameră, în curtea victimei.

VEZI ȘI: Criminalii lui Adrian Kreiner, surprinși de camerele de supraveghere. Umblau nestingheriți prin Sibiu /video

"Asemănările sunt că au fețele acoperite și gluga pe cap toți trei, unul dintre ei se pare că are un ghiozdan în spate, într-adevăr sunt unele asemănări. Și celelalte camere de supraveghere sunt infraroșu, culorile sunt inversate pe infraroșu. Noi credem că sunt români. Par a fi specializați în așa ceva și nu la prima lor faptă, într-adevăr", a spus Valentin Florescu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, pentru Pro TV.

Expert criminalist: Dacă eram precauți si acționam mai profesional puteam să-i prindem

Crișan Mucenic Lăzureanu, expert criminalist, spune că cei trei indivizi au acționat eficient și calm, fără să facă prea mult zgomot și să atragă atenția vecinilor.

"Faptul că nu au părăsit locul faptei cu mașina este tot o modalitate a de a te retrage în liniște și de a nu atrage atenția asupra ta, însă, pe mine mă surprinde, dacă fețele sunt încă acoperite în continuare cu cagulă atunci automat dacă o persoană dacă te vede pe stradă automat atragi atenția" a spus Crișan Mucenic Lăzureanu, expert criminalist.

"Știm că avem polițiști pe fiecare stradă, oare o alarmare sub un cod nu putea în câteva minute să coboare polițiștii fiecare pe strada lui și să vadă mișcări suspecte? Dacă eram precauți si acționam mai profesional pe sistemul de ordine publică puteam să-i prindem în momentul retragerii lor de la faptă", a mai spus acesta.

Reamintim că afaceristul Adrian Kreiner a murit în spital, la două zile, după ce a fost bătut crunt de trei indivizi care au pătruns în vila lui, aflată nu departe de casa președintelui Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel