Noi detalii despre moartea lui Silviu Mândescu, milionarul găsit decedat pe un câmp. Rezultatul expertizei medico-legale
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 25 iun 2022, 18:12
WhatsApp
Noi detalii despre moartea lui Silviu Mândescu, milionarul găsit decedat pe un câmp. Rezultatul expertizei medico-legale / Foto: Captură video România Tv
Noi detalii despre moartea lui Silviu Mândescu, milionarul găsit decedat pe un câmp. Rezultatul expertizei medico-legale / Foto: Captură video România Tv
Au apărut noi detalii despre moartea lui Silviu Mândescu, milionarul găsit decedat pe un câmp

Silviu Mândescu, milionarul găsit decedat pe un câmp în apropiere de Capitală, lângă mașina sa. a murit prin asfixiere. Medicii legiști au terminat necropsia, iar anchetatorii au audiat deja primele persoane în acest caz de moarte suspectă, transmite România Tv. Totodată, familia a ridicat deja trupul neînsuflețit al afaceristului Silviu Mândescu.

VEZI ȘI: Silviu Măndescu, un cunoscut om de afaceri și nepotul lui Neculai Onțanu, a fost găsit mort

Cu doar o săptămână în urmă afaceristul își sărbătorise ziua de naștere

"Trupul neînsuflețit al milionarului a fost depus la Capela Sfântul Ilie din Pipera. Familia nu dorește ca presa să intre, așadar nu avem acces. Fiul afaceristului a cerut discreție. Totodată, astăzi, criminaliștii au terminat de făcut cercetările la fața locului. Dacă ieri mergeau pe ipoteză sinuciderii, astăzi merg pe o altă pistă și iau în serios o altă ipoteză și anume aceea a unui asasinat, de fapt a înscenării morții milionarului. Totul pentru că surse din familia lui Silviu Mândescu au transmis faptul că bărbatul nu avea de ce să își ia viața. Sâmbăta trecută el a făcut o mare petrecere la împlinirea celor 52 de ani, a invitat prieteni foarte buni, angajați, membri ai familiei.

Era foarte fericit și au petrecut până dimineață. El le-a povestit planurile de viitor și le-a spus că și-a făcut rezervare pentru o vacanță în străinătate cu soția și cei doi copii, că și-a făcut o operație de înfrumusețare la față și că voia să cumpere acel teren pe care a fost găsit fără suflare ca să dezvolte acolo un cartier rezidențial. Așadar, toți apropiații sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat și nu cred că bărbatul s-ar fi putu sinucide, în contextul în care avea atâtea planuri de viitor. În spațiul public s-a speculat că milionarul ar fi avut datorii, dar membrii familiei spun că ar fi putu să vândă spații comerciale pentru că avea foarte multe hoteluri, restaurante și chiar și un mall, ca să achite acele datorii.", a relatat jurnalista Denisa Gelatu despre acest caz.

Prietenul afaceristului: Am rămas șocat pentru că spunea că vrea să facă multe

Dan Popescu, un apropiat al lui Silviu Mândescu, a declarat că în urmă cu câteva săptămâni s-a întâlnit cu afaceristul și au discutat despre planuri de viitor, fără să bănuiască că prietenul său ar putea avea gânduri sinucigașe.

"Spunea că ține un regim de slăbire, că pleacă în vacanță, că vrea să meargă în America de revelion și să îl ajut, adică avea planuri. Voia să construiască niște case, deci numai planuri pentru viitor. Am rămas șocat pentru că spunea că vrea să facă multe. Deși nu sunt psiholog sau psihiatru, nu avea niciun semn sau poate simula foarte bine.

Omul avea niște venituri mari, deci probabil că orice om de afaceri mai are suișuri și coborâșuri, dar nu cazi așa să te sinucizi, avea familie. Acum 2-3 ani își făcuse operații din astea estetice, la ochi, adică avea preocupări de arăta mai bine, parcă nu pare că voia să nu mai trăiască că atunci parcă nu își mai pasă cum arăți. Am stat acum mai mult de vorbă, mi-a arătat mall-ul ăsta al lui, deci nu prea se pupă planurile cu sinuciderea și ce nu înțeleg eu acum, sunt matematician. Cum poți să te spânzuri într-o mașină? Mi se pare puțin probabil."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?