Noi audieri și cercetări la Caracal. Suspectul a fost adus în ”casa groazei”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Anchetatorii au reluat cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat în cazul dispariţiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni.

În această dimineață anchetatorii s-au întors la ”casa groazei” din Caracal. Cercetările se desfăşoară în prezenţa lui Gheorghe Dincă, el fiind adus la locuința sa în urmă cu puțin timp. 

Zeci de persoane s-au strâns din nou în zonă, iar în faţa casei lui Dincă au fost depuse lumânări şi candele pentru Alexandra Măceşanu. 

Aseară anchetatorii au plecat de acolo la ora 22:15. Acolo s-au aflat și soția, dar și doi dintre cei patru copii ai suspectului. Oamenii prezenți la fața locului s-au arătat revoltați de situație și au scandat „Huo!", "N-aţi făcut nimic!" și „Dați-i drumul printre noi".

Anchetă preluată de DIICOT Craiova

Ancheta în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu a fost preluată de DIICOT Craiova, care efectuează cercetări şi într-un alt caz de dispariţie, similar, cel al Mihaelei Luiza Melencu, o fată de 18 ani din comuna doljeană Dioşti.

Tribunalul Dolj a decis sâmbătă arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal suspectat de uciderea adolescentei de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, judeţul Olt, el fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol.

Decizia Tribunalului Dolj a fost contestată de Gheorghe Dincă

Miercuri, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină "la ocazie". Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel