Noi amenzi pentru hypermarket-ul din Constanța
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Hypermarket-ul Auchan continuă să ia amenzi pentru neregulile igienico-sanitare  constatate de Inspecția Sanitară de Stat.

Magazinul va fi amendat pentru a treia oară după ce şi reprezentanţii Inspecţiei Sanitare de Stat au găsit nereguli. În urmă cu câteva zile, 18 persoane au ajuns la spital după ce au consumat carne alterată de la Auchan Constanţa, informează B1 TV.

Inspectia Sanitara de Stat a decis să sancţioneze magazinul Auchan cu o amendă cuprinsă între 3000 si 6.000 de lei, aplicandu-se pentru nerespectarea conditiilor igienico-sanitare. Decizia vine după ce ANPC si Directia Sanitar-Veterinara au găsit nereguli la supermarketul Auchan din Constanţa şi au aplicat amenzi în valoare totală de 32 de mii de lei.

[citeste si]

18 oameni au ajuns la spital in ultimele zile, dupa ce au mancat la restaurantul cu autoservire de la Auchan Maritimo din Constanta. Aproape 500 de kilograme de alimente expirate gata preparate au fost gasite acolo de autoritati. Localul a fost inchis.

Conducerea Auchan a precizat intr-un comunicat ca a declansat o ancheta proprie şi că va lua măsuri după problemele apărute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel