Noi accidente la Raliul Maramureşului. A intervenit elicopterul SMURD
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
Două accidente au avut loc duminică la Raliul Maramureşului. Pilotul şi copilotul implicaţi în primul accident au fost scoşi de salvatori din mașini.

După ce ieri Bogdan Marişca şi Sebastian Itu au facut accident la raliu, astăzi au mai avut loc încă două, de această dată pe etapa specială de la Codru Butesii.

Mai mult, a intervenit și elicopterul SMURD pentru a-i duce la spital pentru evaluare, după ce au fost descarceraţi de către echipajul ISU.

Maşina s-a dat de câteva ori peste cap pe câmp şi a lovit un podeţ, dar datorită echipamentului de protecţie, şoferul şi copilotul s-au ales cu leziuni minore, scrie Antena 3.

Vezi și - Sebastian Itu, prima reacție despre starea sa de sănătate după accidentul de la Raliul Maramureșului - Video

Copilotul Sebastian Itu a fost transportat sâmbătă la UPU Baia Mare pentru mai multe investigații, după accidentul  de la Raliul Maramureșului. 

Duminică dimineața, copilotul a oferit prima reacție despre starea sa de sănătate, pe Facebook. Acesta a spus într-un comentariu că se simte bine:  „Oameni buni sunt super bine...aștept doctorul acum ...și ne vedem pe powerstage!”.

Bogdan Marișca/Sebastian Itu, accident la Raliul Maramureșului

Amintim faptul că un accident a avut loc, sâmbătă după-amiază, la Raliul Maramureșului, după ce o mașină s-a răsturnat în decor.

Medicii au intervenit de urgență la fața locului. Potrivit Ambulanței Maramureș, copilotul a fost preluat de o ambulanță și transportat la UPU Baia Mare.

Organizatorii au anunțat că echipajul Bogdan Marișca/Sebastian Itu a fost implicat într-un accident, ieșind în decor în timpul probei speciale cu numărul 5, Copalnic.

„Ambii sportivi sunt în afara oricărui pericol, dar copilotul a fost transportat la UPU Baia Mare pentru mai multe investigații, fiind conștient și cooperant. Conducerea cursei a decis anularea PS5, dar totodată și PS6”, au transmis organizatorii. Vezi video aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel