Nistor, la FCSB? Dinamo, detalii de ultimă oră
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Transferul lui Dan Nistor la FCSB , căpitanul lui Dinamo, părea să fi intrat în impas.

Nistor a declarat că își dorește să fie respectat mai mult de conducerea ”câinilor”, iar Becali a plusat oferta pentru Nistor care a ajuns la 800.000 de euro. Alexandru David, președintele lui Dinamo, l-a contrazis pe Nistor și s-a arătat convins că mijlocașul va semna prelungirea contractului cu Dinamo.

„M-a mirat ce a spus Nistor, că nu e respectat. Cred că lună de lună Dinamo, pe 15, îi bagă salariul. Mereu la timp, fără a întârzia o zi. Ne-am arătat respectul faţă de el şi acum 3 săptămâni, când, fără să existe oferta lui Becali, l-am chemat la negocieri, să semneze un nou contract. Noi ştim ce îşi doreşte Dan. E un băiat de bun simţ, nu s-a folosit de oferta FCSB pentru a supralicita.

Sunt convins că va fi mulţumit şi ne vom înţelege. Va vorbi săptămâna aceasta cu domnul Negoiţă. Se stabilise o şedinţă pentru luni, dar domnul Negoiţă a trebuit să plece urgent din ţară. Dar când se întoarce ne vom aşeza la masa negocierilor şi ne vom înţelege”, a declarat Alexandru David, preşedintele lui Dinamo, la Digi Sport, potrivit Prosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel