Data publicării:

"Nimeni nu o să păţească nimic" după mesajele cu PNL capsate de taloanele de pensii. "Cred că a fost o provocare"

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Jurnalistul Val Vâlcu și sociologul Alfred Bulai au discutat la emisiunea Nod în Papură despre problema taloanelor de pensii capsate alături de flyere ale PNL-ului.

"Să vorbim ce s-a întâmplat cu taloanele de pensii pe care au fost capsate flyere ale PNL-ului, directorul de la poștă fiind de la PNL", a deschis subiectul Val Vâlcu.

"E o tâmpenie, un cretin care a zis că face el o chestie senzațională. PNL este în istorie cu chestii din astea, au trimis scrisori că cineva a luat baza de date cu pensionarii, cu ani în urmă, e un gen de imaginație limitată. În primul rând că cei din conducere sunt mândri de ceea ce au făcut aceștia și n-au de ce să se gândească la rău, ei sunt chiar bucuroși", a explicat Alfred Bulai.

"Eu tot cred că a fost o provocare, că au fost câteva chestii, un denunț calomnios, cât de prost să fii să prinzi cu capsatorul, dacă se face o anchetă reală întreabă la poștă cine l-a pus, cât timp a pierdut", a adăugat Val  Vâlcu.

"Este o discuție inutilă, nimeni nu o să pățească nimic. Fie vorba între noi, când dai un mesaj electoral pe talonul de pensie, ești la modul grosier, pentru că poți trimite acasă la oameni câte flyere vrei tu", a spus Alfred Bulai.

Youtube video image

În Timiș, postașii le-au adus pensionarilor taloanele pe ianuarie însoțite de imagini ale liderilor județeni și locali ai PNL. PSD cere conducerii Poștei Române – condusă de un liberal – să precizeze care este tariful perceput pentru «serviciul suplimentar de capsare» a fluturașilor electorali și dacă partidul beneficiar a achitat suma.

Compania Națională Poșta Română a anunțat astăzi că suspendă serviciul Postmesager – serviciul utilizat pentru trimiteri interne, cum ar fi materiale de reclamă, marketing sau publicitate, marketing politic sau publicitate electorală (fluturaşi, flyere, pliante, cataloage, broşuri).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel