"Nimeni nu m-a învățat...". Adelina Pestrițu, cădere psihică: M-am închis în cameră și m-am descărcat plângând
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Adelina Pestrițu
Sursa foto: Facebook Adelina Pestrițu
Adelina Pestrițu a vorbit despre momentele în care a fost la pământ și a cedat psihic.

"Succesul nu vine fără dezavantaje la pachet. Indiferent despre ce domeniu discutăm. Trage după sine o serie de aspecte care mai de care mai controversate. Atunci când vrei să le faci bine pe toate, riști să devii frustrat, pentru că nimeni nu a reușit până acum să fie perfect pe toate planurile. Evident că am avut și eu căderile mele, momentele în care m-am închis în cameră și m-am descărcat plângând sau gândindu-mă unde greșesc de nu reușesc să le fac ca la carte, fără să lipsească anxietăți, dezamăgiri, chiar și neajunsuri, și aici nu mă refer la cele materiale.

Să fii influnecer nu este un job cu implicare part-time sau just for fun. Dacă vrei să ai realizări, trebuie să muncești. Mult. Non-stop! Și nu glumesc. Când pun capul pe pernă sau când o adorm pe cea mică, mă gândesc la ce mai am de făcut. Cumva simt că fur din timpul prețios pe care nimeni nu mi-l va da înapoi niciodată, cel pe care ar trebui să-l petrec exclusiv lângă ai mei. Nu e un moft, ci o necesitate, o dorință, o nevoie, o literă de lege pentru sănătatea inimii mele. Dar nu pot și nici nu vreau să mă plâng! Am satisfacții enorme din ambele părți!

"Nu am o viață perfectă"

După câțiva ani, testând foarte multe metode de gestionare a timpului, am reușit să fac puțină ordine în programul meu și să prioritizez lucrurile. Am rezervat timp pentru ei, iar când simt că e mai multă nevoie de mine în viața personală, pun totul pe hold și mă concentrez pe familie. Nu îmi vine să sparg nimic în afară de clepsidra care scurge timpul și ne face să nu mai simțim viața la intensitatea pe care ne-am dori-o.

Nimeni nu m-a învățat cum să ocolesc dezamăgirile, ci a trebuit să le iau din plin fix așa cum au venit. Nu am o viață perfectă și nu îmi doresc una așa. Cred că mi-aș pierde entuziasmul dacă ar fi altfel. Sunt recunoscătoare pentru ce trăiesc și nu îndrăznesc să cer mai mult decât mi s-a dat, pentru că știu că steaua mea norocoasă mi-a adus tot ce iubesc astăzi, ce fac, ce sunt și ce am", a spus Adelina Pestrițu pentru viva.ro.

Câți bani câștigă Adelina Pestrițu din postările de pe Instagram

Adelina Pestrițu are 1.7 milioane de urmăritori pe Instragram și 1.5 milioane pe Facebook, platformele pe care își câștigă pâinea. Totuși, mulți nu înțeleg exact cu ce se ocupă, mărturisește vedeta.

"Părinții mă întreabă cu ce mă ocup. Eram la televiziune, era un venit sigur. Mi-a fost greu să le explic. Oamenii nu s-au obișnuit cu rolul de influencer, meseria de influencer, pentru că îți ocupă tot timpul. Sunt zile în care nu am timp pentru mine sau viața personală, dar trebuie, e musai să am timp pentru ce fac eu în mediul online, adică mediul din care îmi câștig pâinea, pentru care trebuie să muncesc non-stop. Nu este o meserie pentru care ai un program, cum sunt corporatiștii, până la 18.00, apoi merg acasă cu familia, merg la un tenis sau, pe vremuri, la cinema.", a declarat Adelina Pestrițu la emisiunea online "Interviurile lui Vitalie".

Adelina Pestrițu câștigă și 5.000 de euro pe o campanie care conține câteva postări. Vedeta susține că uneori acceptă să scrie și gratuit.

"Nu aș putea să-ți spun dacă ar fi o cifră reală sau umflată. Depinde mult de context. În cazul meu, să știi că au fost colaborări din propria inițiativă fără nici 50 de euro. Am simțit că este nevoie de aportul meu în cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate și cu asemenea sume, altele cu mai puțin. Altele deloc. Suma raportată la salariul minim pe economie este enormă.", a mărturisit Adelina Pestrițu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel