Nicole Kidman de nerecunoscut: Ce ți-ai făcut la față?? Începi să arăți ca un monstru. Este trist, pentru că erai foarte frumoasă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa Foto Instagram Nicole Kidman
Sursa Foto Instagram Nicole Kidman
Nicole Kidman este de nerecunoscut într-o fotografie postată pe Instagram.

Nicole Kidman a postat recent pe Instagram o fotografie în care apare alături de regizoarea Lulu Wang, alături de care lucrează la noul său film, ”Expats”.

Fanii săi au reacționat imediat și s-au arătat șocați de aspectul actriței postând sute de comentarii în care o acuză de faptul că a exagerat cu operațiile estetice, potrivit EVA.

Fața actriței în vârstă de 54 de ani pare complet netedă, pielea este întinsă, iar aspectul său din imagini este complet diferit de cel de pe covorul roșu, de la aparițiile recente.

Fanii cred că actrița a exagerat cu operațiile estetice

”Ce ți-ai făcut la față?? Începi să arăți ca un monstru. Este trist, pentru că erai foarte frumoasă”, a comentat un user la postarea publicată de actrița australiană.


”Nu mai arăți ca tine, Nicole”, a scris un alt user. ”Este ceva în neregulă cu fața ta”, a adăugat o altă persoană.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)


Potrivit chirurgului estetician Dara Liotta, imaginile sugerează că vedeta a trecut recent printr-o operație estetică sau că vedeta a folosit în exces filtrele pentru editarea pozelor.

”Nu este nicio îndoială că aceste poze fac să pară că a avut recent o operație de lifting facial și de lifting la nivelul gâtului”, a declarat medicul. „Se poate vedea că structura facială a fost trasă și ridicată, cel mai vizibil fiind în colțul sprâncenei și în colțul gurii”, a explicat specialistul. ”Linia maxilarului și gâtul par mai întinse și mult mai tinere decât ar fi posibil fără operație”, spune Liotta.

2. -imagine fara descriere- (nk_72650300.jpg)

Sursă foto: Instagram Nicole Kidman


Chirurgul plastician David Shafer este de părere, însă, că pot fi multe alte cauze pentru aparenta schimbare prin care a trecut actrița. ”Când oamenii par să arate diferit, toată lumea este curioasă să afle dacă și-au făcut operații estetice. Cu toate acestea, sunt și alți factori care trebuie luați în calcul, așa cum sunt filtrele folosite intensiv pe social media. Felul în care arată o persoană într-o fotografie publicată online poate fi complet diferit de felul în care arată acea persoană în realitate”, declară Shafer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel