Niels Schnecker, apariţie SURPRIZĂ de Ziua Copilului la România TV. Bonus, fotografie cu el în copilărie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Analistul Niels Schnecker a avut o apariţie surprinzătoare la România TV, de Ziua Copilului. Acesta a arătat şi o fotografie cu el de când era mic, dar a adus şi jucăriile pe care le-a folosit în mai multe emisiuni de-a lungul anilor. 

Acesta şi-a modificat digital fundalul într-o imagine cu copii la joacă şi şi-a pus pe cap şapca fiului său, dar în stilul făcut celebru de rapperii americani, aşa cum se poate vedea în fotografiile din GALERIA FOTO. 

Niels Schnecker a comentat şi fotografia preşedintelui Klaus Iohannis, postată marţi, 1 iunie. 

"La mulţi ani în primul rând, la mulţi ani tuturor copiilor, pentru că suntem toţi copii şi ne bucurăm de asta. Când am văzut fotografia aceasta nu m-am gândit la cât de concentrat este domnul preşedinte, ci cât de încruntat este. Mi se pare foarte încruntat pentru vârsta de 17 ani. Deşi, la vârsta asta, nu mai eşti copil, ci eşti un tânăr adult. Dar am şi eu o fotografie, dacă vrei să vezi ce înseamnă copil. Dădeam un live pe telefon, aveam o intervenţie pe telefon la România TV", a declarat Niels Schnecker, cu referire la fotografia preşedintelui, dar şi a sa de când era mic. 

"Aveai firul scurt. Nu era roşu, dar era scurt!", a replicat Cristina Şincai. 

"Şase ani aveam. M-am gândit să vin şi cu jucăriile pe care deja le cunoaşte lumea de la mine de la TV cât de cât. Pe Crăcănel (un robot de jucărie n.r.) îl mai ţineţi minte? De pe vremea lui Băsescu şi a lui Boc. Era deficitul crăcănat. Şi pe mama Omida, cu care facem alegerile! Avem jucării cât se poate de frumoase!", a mai spus analistul. 

VEZI Membru important al Guvernului, urare pentru copii de 1 iunie. Îl recunoşti? - FOTO

Klaus Iohannis şi Florin Cîţu, mesaje de Ziua Copilului 

Florin Cîţu le-a transmis un scurt mesaj copiilor, de 1 iunie. 

"Dragi copii, să fiți fericiți, sănătoși, să râdeți, să vă fie fiecare zi doar joacă și bucurie! La mulți ani tuturor copiilor!", a scris premierul Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook. 

Şi preşedintele Iohannis a marcat momentul, publicând o fotografie a sa de la vârsta de 17 ani. Președintele României, Klaus Iohannis, le-a urat „La mulți ani!” copiilor din țara noastră, pe Facebook, alături de un material inedit. Iohannis a dezvăluit astfel o poză de când avea doar 17 ani, alături de mesajul „Amintire din copilărie” și hashtag-urile #17ani, #1iunie și #ZiuaCopilului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel