Data actualizării:
Data publicării:

Nicușor Halici: De ce mi-am dat demisia din Parlament

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Facebook Nicușor Halici
Foto: Facebook Nicușor Halici
Nicușor Halici, candidatul PSD la funcția de președinte al CJ Vrancea, a spus de ce candidează.

„Experiența de peste 20 de ani în administrația publică m-a învățat că pe primul loc sunt întotdeauna OAMENII și nevoile lor, credință pe care am avut-o de-a lungul anilor, ca parlamentar, prefect și, mai ales, ca fiu al Vrancei, născut în Păulești. 

2. Nicușor Ha... (macheta-pag16-1_10603400.jpg)

Atunci când mi-am dat demisia din Parlament, am făcut-o pentru a fi mai aproape de vrânceni și de locul în care simt că aparțin cu adevărat. Alături de administrația puternică și responsabilă a Partidului Social Democrat, am demonstrat că suntem capabili să atragem fonduri guvernamentale și europene, care s-au concretizat în investiții importante, ce au adus schimbări benefice în Vrancea.

Candidez pentru că vrâncenii merită ce e mai bun și sunt hotărât să-mi folosesc toată experiența și expertiza pentru a construi un județ modern și pentru a asigura tuturor locuitorilor o viață civilizată și sigură.

A venit momentul să continuăm drumul schimbării în bine, în fiecare sat, comună și în fiecare oraș din Vrancea. 

Ca viitor președinte al Consiliului Județean, cu ajutorul lui Dumnezeu și al vrâncenilor, voi aduce Vrancea acolo unde ne-o dorim cu toții, pentru noi și pentru copiii noștri, prin investiții importante, prin comunicare, dedicare și grijă față de întreaga comunitate”, a spus Nicușor Halici, candidat PSD la CJ Vrancea.

PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Filiala Vrancea - cod mandatar financiar 21240002

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel