Nicuşor Dan, terenuri pentru un fast-food în Sectorul 1. Cozmin Guşă: "A dat pe gratis. Sunt cele mai scumpe terenuri din România"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Nicusor Dan, terenuri gratis pentru un fast-food în Sectorul 1. Cozmin Guşă: "Fără aprobarea Consiliului General"
Nicusor Dan, terenuri gratis pentru un fast-food în Sectorul 1. Cozmin Guşă: "Fără aprobarea Consiliului General"
Consultantul politic Cozmin Guşă a afirmat, în cadrul emisiunii "Deferiţi Mass Media", că primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a semnat prelungirea contractului de folosire cu titlu gratuit a unor terenuri din Sectorul 1 de către un celebru lanţ de restaurante fast-food. Totul fără aprobarea Consiliului General. 

"Nicuşor Dan, în favoarea unei companii private, pentru o perioadă de 20 de ani, a dat pe gratis terenul din jurul unor restaurante, fără aprobarea Consiliului General. A dat în decembrie în folosinţă gratuită pentru încă 20 de ani terenul din jurul acestor restaurante. Contractul expira atunci. Eu nu am nimic cu aceste restaurante fast-food, dar mă omule, dacă tot au atâţia bani, de ce să le dăm pe gratis? Hai să plătească ceva, să facem altceva cu banii. Avem copii premianţi în care să invstim, avem spitale, de ce să dăm unui lanţ de fast-food terenuri pe gratis în Sectorul 1, unde sunt cele mai scumpe terenuri din România, prin semnătura unui primar?", a spus Cozmin Guşă. 

"Dacă ar face o fabrică de chiftele, dacă ar folosi ouă din România pentru produsele lor, eu aş fi de acord. Dar astea vin din afară", a replicat Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel