PSD: Nicuşor Dan, promisiune încălcată. A spus că îşi dă demisia dacă nu strânge toţi câinii din Bucureşti în 6 luni de mandat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Nicuşor Dan
Facebook Nicuşor Dan
Actualul primar general, Nicuşor Dan, a semnat un document intitulat "Promisiune" în care spunea că îşi va da demisia din funcţia de primar dacă nu va reuşi, în şase luni de mandat, să strângă toţi câinii din Bucureşti. 

"Eu, Nicuşor Dan, promit să îmi dau demisia din funcţia de Primar General în situaţia în care câinii comunitari nu vor fi strânşi de pe stradă în totalitate în primele şase luni de mandat. Bucureşti, 16.05.2012", a scris atunci Nicuşor Dan. 

Acum, însă, la 2 ani şi jumătate de la preluarea mandatului de primar general, nu doar că animalele fără stăpân încă pot fi găsite pe străzile din Bucureşti, ci s-a ajuns chiar la tragedie. Sâmbătă, 21 ianuarie, o femeie în vârstă de 44 de ani a fost ucisă de câini în zona digului Lacului Morii. Primarul Nicuşor Dan a avut o reacţie pe acest subiect la o zi şi jumătate după acest eveniment tragic. 

"Îmi pare rău că Ana Oros a murit, ieri, într-un mod atât de tragic. Condoleanțe familiei și prietenilor săi. Am discutat ieri și azi cu persoanele implicate. Este o responsabilitate comună a mai multor instituții, unele în subordinea PMB. Refuz să intru însă în jocul incriminării și acuzațiilor politice. Am cerut Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficiențele fiecărei instituții, iar cine a greșit va plăti. Mai important, cu ce trebuie sa facă fiecare instituție pentru ca astfel de drame să nu se mai repete", a scris Nicușor Dan pe Facebook duminică seară. 

PSD îi cere demisia lui Nicuşor Dan 

"Nicușor Dan, demisia!

Ai promis că salvezi Bucureștiul! Dar ai livrat doar nesimțire și indolență, în timp ce oamenii sunt sfârtecați de câini, incapabilule!

Ai promis electoral că îți dai demisia dacă nu rezolvi problema câinilor fără stăpân. Dar ai sfârșit prin a-i aduce din nou pe străzi, alături de mizerie, gunoaie și șobolani!Iar, în timp ce în Capitala lui Nicușor Dan oamenii sunt uciși de câini, USR tace complice la culpa penală a primarului lor!

Un scut de tăcere nerușinată în jurul lui Nicușor Dan, la fel ca celelalte cazuri de primari-penali ai USR!

Un singur gest, Nicușor Dan – Demisia! Ai promis! Nu ai făcut! Pleacă!", au scris cei de la PSD pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel