Nicușor Dan: Mulțumesc membrilor USR care mă susțin pentru Primăria București
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Nicușor Dan a decis să organizeze o conferință de presă paralelă cu ședința USR care va decide candidatul susținut pentru Primăria București. 

USR nu a decis deocamdată care este candidatul pe care îl va susține pentru Primăria Capitalei, însă Nicușor Dan le-a mulțumit membrilor partidului care l-au votat la scrutinul consultativ care a avut loc deja. 

"Încep prin a mulțumi membrilor USR București pentru votul dat în consultările interne care au avut loc până astăzi. Sunt foarte optimist de rezultatul Conferinței Municipale care se desfășoară chiar în acest moment. USR s-a născut în București și a continuat într-o muncă asiduă în București, în Consiliul Local și General. A făcut opoziție la administrația Firea-PSD.(...) Avem aceeași problemă a traficului și infringement pe calitatea aerului. Bucureștiul are perspectivele de a fi orașul pe care ni-l dorim", a spus Nicușor Dan.

USR București își alege astăzi candidatul pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan și Dragoș Dragoteanu fiind singurii înscriși în cursă. Tot sâmbătă începe votul pentru alegerea conducerii USR București, care va dura trei zile. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel