Nicuşor Dan: Lucrările de la Ciurel şi Drumul Taberei ar putea fi efectuate în trei schimburi şi în weekend
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Deputatul Nicuşor Dan a declarat, miercuri, că lucrările care au dus la întreruperea circulaţiei pe linia de tramvai 41 ar putea fi terminate mai repede dacă s-ar lucra în trei schimburi şi în weekend.

"De ce la aceste lucrări nu se lucrează în trei schimburi şi nu se lucrează şi în weekend? Avem câteva sute de mii de cetăţeni care sunt afectaţi de aceste lucrări şi ei ar merita ca aceste lucrări să se termine cât mai repede. Dacă s-ar lucra şapte zile pe săptămână, trei schimburi, s-ar lucra de patru ori mai repede, anumite lucrări s-ar putea face în mai multe weekenduri şi atunci efortul pe care oamenii ăştia îl fac ar fi mult mai mic", a spus Dan, într-o conferinţă de presă.

El a susţinut că ar putea fi găsită şi o soluţie ca tramvaiul 41 să circule pe o parte a traseului original, astfel încât impactul negativ la adresa bucureştenilor să fie mai mic.

"Dacă lucrarea de la Ciurel şi lucrarea de la Drumul Taberei s-ar putea face în mai multe etape, în mai multe weekenduri, ceea ce eu consider că este perfect realizabil, atunci tramvaiul 41 poate să circule până la Podul Grant. Aici avem staţia de metrou Crângaşi, multă lume coboară aici şi mare parte din problemă este rezolvată", a spus Nicuşor Dan.

La conferinţa de presă au mai participat expertul în infrastructură Jean Rusu, consilierul general USR Alexandru Gâdiuţă şi consilierul local USR Sector 6 Cosmin Manole.

"O să cer companiei municipale, mâine, printr-o adresă, să asigure lucrări pe trei schimburi şi sâmbăta şi duminica. Cred că este de bun simţ pentru a putea termina lucrarea în două luni, cât s-a promis. Voi urmări şantierele în cele două luni de activitate şi voi reveni cu informaţii", a spus Manole. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel