UPDATE: Clotilde Armand îi răspunde lui Nicușor Dan: E absurd să aflu din presă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Nicușor Dan / Foto: Facebook
Nicușor Dan / Foto: Facebook
Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cișmigiu și Herăstrău, a transmis Nicușor Dan.

UPDATE: Clotilde Armand, reacție

Clotilde Armand spune că, într-o discuție cu Nicușor Dan, au convenit, la inițiativa acestuia, ca parcurile Cișmigiu și Herăstrău să fie preluate de Sectorul 1 și că datoria de 19 milioane de lei a fost achitată: „Îl rog să nu mai dezinformeze opinia publică”

„Am aflat și eu din presă că domnul primar general a declarat că nu se pune problema ca Primăria Sectorului 1 să preia parcurile Herăstrău și Cișmigiu... iar Primăria Sector 1 ar avea o datorie de 19 milioane lei către Primăria Municipiului București. Recunosc că este puțin absurd să aflu din presă asta. Dl. primar are numărul meu de telefon și m-ar fi putut contacta să mă anunțe înainte. În condițiile în care am avut o întâlnire în urmă cu câteva luni cu dl. primar general unde am discutat și am convenit la inițiativa lui să preluăm noi parcurile Cișmigiu și Herăstrău pentru a putea face investiții. N-am fi pus pe ordinea de zi a ședinței Consiliu Local de ieri acest proiect dacă n-am fi avut acordul d-lui primar”, a scris, pe Facebook, Clotilde Armand.

De asemenea, precizează că va înainta către PMB o nouă solicitare de preluare a parcurilor administrate de ALPAB.

„Sper ca situația dezastruoasă a parcurilor Herăstrău și Cișmigiu să se rezolve urgent. Voi înainta către Primăria Municipiului București o nouă solicitare pentru preluarea în administrare a celorlalte parcuri de pe raza Sectorului 1 aflate în administrarea ALPAB. De asemenea, îl anunț pe dl. primar general că Primăria Sectorului 1 și-a plătit datoria față de Primăria Capitalei și îl rog să nu mai dezinformeze opinia publică”, a conchis Clotilde Armand.

------

„Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cișmigiu și Herăstrău, doamna primar Clotilde Armand are mult mai multe probleme de rezolvat în sectorul său și nici nu are capacitatea financiară pentru a face acest lucru. În acest moment, Primăria Sector 1 are chiar o datorie de 19 milioane lei către PMB”, a spus, potrivit Mediafax, Nicușor Dan.

Declarația primarului general al Capitalei vine după ce Consiliul Local Sector 1 a aprobat proiectul de preluare în administrare a Parcului Herăstrău și a Parcului Istoric Cișmigiu.

„Vă anunț că a fost aprobat în urmă cu câteva minute proiectul de hotărâre prin care am solicitat Consiliului General al Municipiului București trecerea în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a parcului Herăstrău și a Parcului Istoric Cișmigiu. (19 voturi pentru și 6 abțineri)”, scria joi pe Facebook Clotilde Armand.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel