Data actualizării:
Data publicării:

Nicușor Dan este deschis ca Primăria Generală să administreze spitalele rămase fără finanțare. Mesaj voalat pentru Clotilde Armand

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Politica
WhatsApp
Nicușor Dan și Clotilde Armand au fost colegi de partid în USR. Poza datează din 2016
Nicușor Dan și Clotilde Armand au fost colegi de partid în USR. Poza datează din 2016
Primarul General al Municipiului București, Nicușor Dan, a transmis că este de acord să administreze orice obiectiv care influențează viața bucureștenilor cu condiția de a primi surse de finanțare pentru acestea.

„Înțeleg că există dorința, în ultima vreme, a transferului unor obiective dificil de administrat, către Primăria Capitalei. Eu sunt absolut deschis să administrez cât mai multe lucruri care privesc calitatea vieții bucureștenilor, doar să fie asigurată finanțarea către Primăria Municipiului București pentru asta.

Dacă cineva nu se poate ocupa de aceste proiecte și instituții din Capitală, atunci eu declar că vreau să le administrez împreună cu echipa Primăriei, cu condiția să ni se asigure banii necesari”, a scris Dan, pe Facebook, joi seara.

VEZI ȘI: Dan Tudorache a anunțat că Armand renunță la finanțarea a patru spitale.

Nicușor Dan îi răspunde pe Internet Primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care a anunțat că nu va mai finanța patru spitale din administrația sa

 

Armand anunțase cu o seară înaintea mesajului lui Dan că patru spitale din Sectorul 1 nu vor mai fi finanțate de Primăria Sectorului. Este vorba despre Spitalul de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, Spitalul de Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri, Spitalul de Urgență „Floreasca” și Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București.

„De ce o dai după cireș, Nicușor? Spune clar despre ce e vorba. Nu de asta v-a votat lumea, ca să purtați meciuri pe Facebook...”, a reacționat un urmăritor al lui Nicușor Dan, iritat că nu a spus care este problema cu subiect și predicat.

VEZI ȘI: Emanuel Ungureanu, reacție după fapta colegei sale de partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel