România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 18 sep, 11:15
Nicușor Dan, despre pasajul Ciurel: O operațiune de imagine
Cum arată pasajul Ciurel  Foto: PMB
Pasajul Ciurel este mai degrabă o operațiune de imagine, declară candidatul independent la Primăria Capitalei Nicușor Dan, susținut de PNL și USR PLUS.

„Din păcate, nu ajută la mare lucru. Este un pasaj prin care mașinile care vin pe Splaiul Independenței pot să facă stânga și dreapta pe Șoseaua Virtuții. Asta este tot ce aduce acest pasaj. Este mai mult o operațiune de imagine, decât un beneficiu concret pentru oraș”, a declarat  la RFI Nicușor Dan.

El spune că ”problema fundamentală a acestui mandat în ceea ce privește infrastructura rutieră este cantitatea de investiție publică în infrastructura rutieră, care este derizorie, la nivelul a 70 de milioane de euro în patru ani de mandat”.

În schimb, Gabriela Firea spune că pasajul „își va dovedi utilitatea începând de mâine (sâmbătă - n.r.), când se deschide circulația, pentru a fluidiza traficul în zone importante ale Capitalei : Iuliu Maniu, Drumul Taberei, Militari, Crângași, Lujerului etc. Puteam să ne bucuram de cel mai mare proiect de infrastructură acum mulți ani dacă dl Daneș, co-fondator al Uniunii Salvați Bucureștiul, împreună cu prietenul și colegul său, Nicușor Dan, nu ar fi blocat șantierul prin tribunale 10 ani. (...)

Continuăm etapa a doua a investiției de la nod Virtuții până la Centura Capitalei, cu pasaj în zona bulevardului Uverturii. Constructorii rămân în șantier. Avem proiect tehnic și exproprieri. De data aceasta sunt eu aici, să mă lupt cu ei prin tribunale, dacă îndrăznesc să mai atace vreun document absolut legal”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro