Nicuşor Dan, candidatul PNL la Primăria Capitalei. Ludovic Orban, decizia FINALĂ
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Nicușor Dan/Foto Agerpres
Nicușor Dan/Foto Agerpres
Ludovic Orban a anunţat decizia finală a PNL-ului în ceea ce priveşte susţinerea lui Nicuşor Dan la primăria Capitalei. 

"Cu siguranţă! Dar nu e numai candidatul nostru. Nicuşor Dan a fost desemnat, de organizaţia municipală USR, candidat la Primăria Capitalei. Nicuşor Dan e candidatul sprijinit de PNL, de USR-PLUS şi posibil să obţină şi sprijinul PMP, adică avem tot blocul de dreapta care să îi susţină candidatura. Noi nu ne schimbăm aşa... Dacă ne aducem aminte de 2016, am avut vreo patru candidaţi. Nu mai e cazul acum. Am luat decizia, iar eu cred că o colaborare serioasă a acestor forţe politice în bătălia pentru Bucureşti, în susţinerea lui Nicuşor Dan care este un om care cunoaşte problemele Primăriei (....), nu este un om necunoscut pe care îl scoţi ca iepurele din joben, va aduce o schimbare în bine a Bucureştiului", a spus preşedintele PNL, Ludovic Orban, luni la Digi 24, conform Agerpres. 

"Unele site-uri inventează"



El a subliniat că unele site-uri de ştiri "inventează" informaţii, infirmând varianta potrivit căreia europarlamentarul Rareş Bogdan ar fi criticat, în întâlnirile de partid, lipsa prezenţei publice a candidatului PNL la Primăria Capitalei.

"Nu credeţi informaţiile care sunt date pe surse. De multe ori poate nici nu sunt date. (...) Uneori sunt anumite site-uri de ştiri care pur şi simplu inventează. (...) Nicuşor Dan este candidatul pe care îl sprijinim la Primăria Capitalei şi este candidatul pe care îl sprijinim alături de USR-PLUS şi, sper eu, ca PMP să vină la susţinere", a adăugat Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel