Nicușor Constantinescu, chemat la DNA. Avocat: A existat o discuţie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Avocatul lui Nicușor Constantinescu a făcut declarații privitoare la situația actuală a acestuia, după ce a fost citat să se prezinte, astăzi, în faţa procurorilor DNA-Serviciul Teritorial Constanţa.

Nicușor Constantinescu a fost citat în două dosare penale.

"A refuzat să dea declaraţii la acest moment procesual, apreciind că este necasar să studieze actele aflate la dosarul cauzei şi în funcţie de concluziile la care vom ajunge vom formula cereri privind declaraţii, administrarea de probe. Într-unul dintre dosarele mai vechi, s-a pus în mișcare acţiunea penală având calitatea de inculpat. În cel de-al doilea dosar, suntem în faza de urmărire penală, iar dânsul are calitatea de suspect", a declarat avocatul lui Nicușor Constantinescu.

"Șantaj pentru a face denunţ împotriva domnului Dragnea"

La ieşirea din sediul DNA Constanţa, Nicuşor Constantinescu a declarat că "este dosarul în care este vizată firma Tel Drum a lui domnul Dragnea. Este șantaj pentru a face denunţ împotriva domnului Dragnea", scrie Adevărul.

"Nu cunosc despre existenţa acestei discuţii. Singura referire făcută faţă de această chestiune ar putea fi că RAJDP Constanța a plătit o parte din sumele de bani respective, la care am făcut referire, către societatea Tel Drum. De aici, a existat o discuţie, dar nu a fost formulată o acuzaţie care să vizeze persoana la care aţi făcut referire", le-a spus avocatul jurnaliștilor.

Constantin Nicușor se află la penitenciarul Poarta Albă, unde execută o sentinţă de 5 ani de închisoare în dosarul centrului Militar Zonal. Acesta a mai fost condamnat definitiv în luna februarie 2019 la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor, alături de Radu Mazăre. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel