Nicușor Dan, NOU PARTID. Întoarcerea în USR, exclusă vehement
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto: Facebook.com  Nicușor Dan
Foto: Facebook.com Nicușor Dan
Nicușor Dan afirmă clar că nu se întoarce în USR, partidul pe care l-a fondat și l-a exclus. Nu aceeași hotărâre o are când vine vorba despre fondarea unui  nou partid. 

”E foarte clar, am spus că atât timp cât partidul, printr-un for de conducere, menține decizia luată la referendumul intern, eu nu mă intorc. În momentul ăsta și după decizia Biroului Național care a confirmat referendumul intern, nu se pune problema să revin in USR. Dacă într-un moment viitor, un organ de decizie al partidului întoarce decizia asta, da. De exemplu, un congres viitor, peste doi-trei ani.”, a declarat Nicușor Dan, potrivit hotnews.ro

Despre un nou partid, el a spus marți că ”dacă va exista această necesitate și va exista un grup de oameni care să spună `Noi vrem să răspundem acestei necesități`, o să facem un partid”. Întrebat de sursa citată ce a vrut să spună, el a răspuns: ”Ce am vrut să spun a fost că în momentul în care am înființat USB-ul în primăvara anului trecut, partidul a răspuns la o necesitate de a propune candidați în București. Nu vreau să fac un partid de dragul de a face un partid. Dacă o să constat la un moment dat că există o necesitate în societate și un grup de oameni care răspund acelei necesități, da, atlfel, nu.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel