Nicu Alifantis, povestea NEȘTIUTĂ a unui "puști tâmpit". Cum a ajuns să FUGĂ de medicină, intrând în Armată. "M-a SPERIAT"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nicu Alifantis a povestit, în exclusivitate pentru DC NEWS, despre cum a ajuns să facă artă, după ce a încercat să le facă pe plac părinților. 

Întrebat cum a plecat din Brăila și cum a ajuns să facă artă, Nicu Alifantis a povestit, în exclusivitate pentru DC NEWS:

"Am terminat liceul, ai mei voiau să mă dea la medicină. Eu îi înțeleg, săracii, la vremea aia, dacă nu erai doctor, avocat sau inginer era greu de trăit în România. Pe mine chestia asta m-a speriat, am dat examen de vreo două, trei ori...am simțit că nu asta e ceea ce am în suflet. Eu între timp colaboram cu Teatru "Maria Filotti" din Brăila. Din '73, în ultimul an de liceu, deja debutasem într-un spectacol, după care am primit oferta să fac eu prima muzică de teatru și de acolo a început să se după bulgărele la vale și să crească, și să tot crească", a declarat Nicu Alifantis, în exclusivitate pentru DC NEWS

Ca să scape de medicină, a plecat în Armată

"Ca să scap de gura alor mei, am dat examen de vreo două ori la medicină, după care m-am cerut în armată. M-am dus în Armată, la Buzău, la transmisiuni, unde am stat un an și patru luni, mi-am făcut programul. Între timp, cu debutul din teatru, cunoscusem niște oameni din lumea artistică și atunci, având un concediu de 10 zile, un grup al Flacăra m-au luat frumos de mână și m-au dus la Adrian Păunescu, în anul '74 să debutez. Am debutat și apoi mi-a fost destul de greu la oaste (...) Eu săream gardul ca să merg la Flacăra. Puști tâmpit...!", a completat el. 

Vezi aici întreaga poveste:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel