Nicoleta Luciu, indecentă de Halloween. Imaginea care îți taie respirația
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
nicoelta luciu
nicoelta luciu

De Halloween, Nicoleta Luciu a fost ocupată cu cei mici. Și, prinsă de febra sărbătorii, vedeta a ales și ea să se costumeze pentru marele eveniment îndrăgit chiar și de români.

Vedeta a mers la grădinița unde tripleții ei stau o bună perioadă din timpul zilei și a petrecut alături de mai mulţi colegi de-ai celor mici. Nicoleta Luciu a dovedit, încă o dată, dacă mai era cazul – că nu și-a pierdut formele apetisante care au consacrat-o. S-a deghizat într-un dovleac, iar pe cap și-a pus un accesoriu în ton cu ținuta adoptată.

Rochița pe care a îmbrăcat-o a fost foarte scurtă și a lăsat la vedere picioarele perfecte. Și partea de sus a hăinuței nu a fost deloc de neglijat și asta pentru că avea un decolteu adânc – o ținută care ar putea fi considerată indecentă pentru o petrecere la grădiniță. În orice caz, vedeta a postat și pe Facebook o fotografie în care apărea în costumația aleasă, iar bărbații au avut la adresa ei doar cuvinte de laudă. În respectivul instanteu, apar și micuții – îmbrăcați tot în dovlecel.

”Doamne, ce familie minunată! Să îți trăiască copilașii cei superbi și să ai o căsnicie fericită”, ”Sunteți minunați cu toții”, ”Ești o mamă extraordinară”, ”Super, radiezi de frumusețe!”, ”Trebuie să îți spun că mi se pare mult prea scurtă rochița”, i-au scris admiratorii Nicolei Luciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel