Nicoleta Luciu a vrut să se sinucidă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Nicoleta Luciu a povestit, marți seara, momente mai puțin plăcute din viața ei. Frumoasa mămică a spus că a vrut să se sinucidă: „Am vrut să mă arunc de la balcon”.

Nicoleta Luciu a vorbit despre depresia care a pus stăpânire pe ea în perioada când era gravidă cu tripleţii ei, Kevin, Karoly şi Kim, cărora weekend-ul trecut le-a tăiat moţul. Vedeta a mărturisit că a trecut prin chinuri groaznice din cauza durerilor, care nu-i mai dădeau pace.

„Mă duceam pe balcon şi voiam să mă arunc. Mă uitam în gol, dar apoi îmi spuneam că sunt trei vieţi, nu una! Mă întrebam dacă asfaltul e moale”, a spus Nicoleta, conform click.ro.

Dar acea perioadă a trecut, iar acum bruneta se declară fericită. Duminică, la un an şi jumătate de la venirea pe lume a tripleţilor, Nicoleta Luciu (32 de ani) şi Zsolt Csergo (37 de ani) le-au organizat tăierea moţului. Aşadar, au avut casa plină, deşi a fost un eveniment restrâns. Sora Nicoletei, Iuliana, naşii copiilor, Marina şi Peter Imre, şi o familie de prieteni buni le-au fost alături pentru a se bucura împreună de acest eveniment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel