Nicolae Zamfir, directorul Laserului de la Măgurele, primul mesaj după ce a fost demis
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Nicolae Zamfir
Nicolae Zamfir
Nicolae Zamfir, directorului Institutului "Horia Hulubei", de la Măgurele a oferit o primă reacție după ce a fost demis de ministrul Educației, Monica Anisie. 

Nicolae Zamfir spune că a primit doar ordinul, fără nici un fel de explicație. Directorul Institutului de la Măgurele spune că va contesta decizia. 

"Nu am primit nici o explicație. A fost fără argumente. Ordinul nu specifică nici o motivație. A fost o campanie organizată în Institut, au fost o serie de protestatari, în număr foarte mic raportat la numărul de angajați. (...) În principal, protestele au fost pe două direcții: una dintre direcții, surprinzătoare, a fost contestarea unui program științific care există deja de 10 ani și care este deja aproape de finalizare. Pe de altă parte au contestat un ordin care a fost dat în februarie anul acesta, tot de ministrul Educației prin care mi s-a prelungit mandatul, eu dând concurs în 2016, după un regulament în care prevedea că prelungirea depinde numai de performanță. (...) Consider că este o decizie ilegală, voi contesta decizia pentru că nu există nici un motiv de reproș cu privirea la activitatea mea sau a Institutului," a declarat Nicolae Zamfir la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel