Nicolae Tănase, instructor ucis. Teo Trandafir, prima reacție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Teo Trandafir
Teo Trandafir
Nicolae Tănase, 56 de ani, era directorul poligonului UTI de la Piaţa Sudului, din Bucureşti. El a fost ucis marţi seară de un tânăr depresiv, pe care îl asista la trageri.

Teo Trandafir a fost șocată când a aflat că Nicolae Tănase, directorul poligonului din cadrul companiei UTI, a pierit. Vedeta își amintește că în urmă cu o lună, Teo Trandafir și Bursucu, colegul său de platou, i-au făcut o vizită în poligon instructorului.

"Este incredibil. În urmă cu o luna l-am vizitat la poligon. Ne-a învățat să tragem, și pe mine, și pe Bursucu. A fost uimit când a văzut cât de bine ne-am descurcat amândoi, deși nu mai pusesem mână pe armă. Era un om deosebit, dedicat meseriei, un instructor foarte bun, căruia îi plăcea să fie ascultat de cursanți. Bursucului i-a plăcut atât de tare să tragă cu pistolul, încât a făcut-o de mai multe ori, dovedind că are aptitudini reale. La un moment dat, chiar, instructorul l-a provocat pe Bursucu. I-a spus că nu nimerește țintă de la o anumită distanță. Au pus pariu, pe o sticlă de suc. Bursucu a nimenit și a câștigat pariul. O sticlă de suc pe care nu o va mai primi niciodată...", a povestit Teo Trandafir, scrie Wowbiz.

VEZI ȘI: Motivul halucinant al crimei de la poligonul UTI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel