Nicolae Stanciu, jucătorul meciului România - Ucraina de la EURO 2024: Ce am trăit astăzi este de neegalat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Inquam Photos / Ștefan Constantin
Foto: Inquam Photos / Ștefan Constantin
Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Nicolae Stanciu, a zis, luni, după victoria cu Ucraina, scor 3-0, în meciul de debut de la EURO 2024, faptul că este că le mulţumeşte fanilor români de la Munchen pentru momentele trăite. 

"Cred că după naşterea fetiţelor mele este cea mai fericită zi, atât din viaţa mea, cât şi a colegilor mei. Cred că ceea ce am trăit astăzi nu se mai poate repeta. Este de neegalat. Vreau să le mulţumesc din suflet, atât eu cât şi colegii mei, suporterilor minunaţi, pentru ceea ce ne-au făcut să simţim astăzi, atât pe durata meciului, cât şi la intonarea imnului. Este ceea ce trăieşti doar o dată în viaţă şi le mulţumim pe această cale. Şi sperăm că i-am făcut fericiţi, că sunt mândri de noi. Pentru că am jucat pentru ţara noastră, pentru toţi românii, sper că astăzi le-am făcut o bucurie", a declarat Nicolae Stanciu, la ProTV.

Nicolae Stanciu, care a marcat primul gol al României în meciul cu Ucraina, a fost desemnat jucătorul meciului. Acesta a zis faptul că pentru el nu contează să îşi pună numele pe lista marcatorilor, ci victoria echipei.

"Mă bucur că mi-a ieşit astăzi. Eu am mai spus că pentru mine nu e important să fiu pe lista marcatorilor, tot ce îmi doresc este ca echipa naţională să aibă rezultate, să aibă victorii. Nu mă interesează cine marchează, nici pe mine nici pe colegii mei", a mai zis Nicolae Stanciu.

Naţionala de fotbal a României a învins clar Ucraina, scor 3-0, în meciul de debut de la Campionatul European de fotbal - EURO 2024, organizat de Germania, luni, pe Football Arena din Munchen, în Grupa E.

Luni are loc şi cealaltă partidă din grupă, Belgia - Slovacia (Frankfurt, ora 19:00). România va juca următoarele partide cu Belgia pe 22 iunie (Koln, 22:00) şi cu Slovacia pe data de 26 iunie (Frankfurt). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel