Urmărește emisiunea live
Nicolae Robu, critici la adresa lui Fritz: Minte cum nimeni nu a mai făcut-o până acum. Timișoara este în cădere liberă
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Dominic Fritz
Sursa foto: Facebook Dominic Fritz
Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, a criticat modul de acțiune al edilului Dominic Fritz.

"Îngăduiți-mi să vă semnalez că dl Fritz minte în tot ce spune, cum nimeni în România nu a mai făcut-o până acum. Pentru corecta dumneavoastră informare, vă transmit un fragment dintr-o declarație publică a subsemnatului, asumată ca atare: 

- Pe toate coordonatele, absolut pe toate, Timișoara este în cădere liberă! 

- NICIODATĂ, orașul nu a fost atât de murdar ca acum! NICIODATĂ!

- Dl Fritz ne spune, pe de o parte, că încasează 45-50 de milioane lei pe lună, iar pe de altă parte, că i-ar trebui 25 milioane lei pe lună pentru ca în locuințe, școli, spitale să fie cald!

- Păi îi ai, d-le Fritz! Nu ți-e rușine să te tot plângi și milogești la Guvern?! Prin teatrul victimizării vrei să ne păcălești?! 

- Spui că n-ai bani pt căldură, n-ai bani pentru salubritate, n-ai bani pentru spitale, pentru șantiere etc!

Vezi și: Grindeanu (PSD), despre Timișoara „lui Fritz”: Pentru mine e surprinzător ce a făcut USR / Video

- Bine că ai pentru firmele clientelare cu un angajat sau chiar cu niciunul și cu zero lei venituri în întreaga lor existență! Pentru asta ai bani câți ți se cer, da?!

-  Mă întreb: nu cumva dl Fritz - acest om în stare de orice - ține orașul în frig cu cinism doar, doar mai scoate ceva bani de la Guvern, iar banii de la bugetul local să-i păstreze pentru amendă de 21 milioane euro?! Nu putem exclude nimic!

P.S. Costurile cu termoficarea sunt de 4 ori mai mari decât ar fi putut fi dacă dl Fritz:

- ar fi acceptat în septembrie să semneze contract bilateral pe 1 an cu Eon, la preț fix al gazului de 200 lei / MWh, în loc să se lase la cheremul bursei (800 lei / MWh +/-);

- ar fi cumpărat cărbune vara, cum s-a cumpărat în fiecare an, în loc să intre în iarnă deliberat cu stoc ZERO, cu intenția declarată de a nu mai folosi cărbune" a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Vezi și: Robu vorbește despre cum a ajuns Timișoara lui Fritz, dar nu sesizează DNA: Eu îmi văd de viața mea, dar semnalez pe Facebook

Școli din Timișoara, în ONLINE din cauza frigului. Elevii ÎNGHEAȚĂ în clase. Dominic Fritz: ”Deja nu mai plătim alte facturi”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel