Nicolae Dică, confirmat în funcție pentru trei sezoane
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Nicolae Dică și-a găsit echipă și a fost numit în postul de manager general.

Nicolae Dică, care a antrenat ultima dată echipa lui Gigi Becali, FCSB, a fost numit în postul de manager general al echipei de fotbal FC Argeş, cu care a semnat un contract pe trei sezoane, a anunţat, luni, clubul piteştean pe pagina sa de Facebook. Obiectivul echipei din Trivale este promovarea în Liga I.

Nicolae Dică este antrenorul cu care Piteştiul a reuşit în sezonul 2016-2017 promovarea în liga secundă. Dică va fi prezentat oficial în următoarele zile în cadrul unei conferinţe de presă. Tot atunci, tehnicianul va prezenta staff-ul tehnic cu care va colabora, programul de pregătire al echipei şi campania de achiziţii.

Obiectiv: Liga I



"Vin cu inima deschisă la FC Argeş şi cu o mare dorinţă de a face performanţă. Am semnat un contract pe trei sezoane cu FC Argeş, iar obiectivul este promovarea în Liga I. Rolul meu va fi de manager. Va fi o muncă foarte grea pentru că Liga a II-a este mult mai puternică decât înainte, dar ştiu la ce mă înham. Vreau să fac performanţă la Piteşti şi să readuc clubul acolo unde îi este locul, în Liga I" a declarat Nicolae Dică.

Dică a antrenat-o pe FCSB până în decembrie anul trecut, când şi-a reziliat contractul, fiind înlocuit cu Mihai Teja. FC Argeş s-a clasat pe locul 6 în Liga a II-a în sezonul recent încheiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel