Nicolae Ciucă i-a bătut obrazul lui Dragoș Ciobotaru, candidatul PNL la CJ Vrancea, după o serie de gafe pe scenă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Nicolae Ciucă i-a bătut obrazul lui Dragoș Ciobotaru, propunerea liberalilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, după ce acesta a făcut mai multe gafe.

În cadrul unui eveniment PNL organizat la Focșani, Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, i-a bătut obrazul lui Dragoș Ciobotaru, propunerea liberalilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, după ce acesta a făcut mai multe gafe în timp ce și-a susținut discursul.

„Sunt de 16 ani în PNL Vrancea și am crescut în PNL Vrancea. Încă din 2007, de când m-am înscris în PNL, am urmat toată școala asta politică pe care PNL o poate da unui tânăr și nu numai. Și am ajuns în anul 2024... 

Aș vrea ca fiecare dintre dumneavoastră să aibă aceeași încredere în dumneavoastră pe care o am eu în dumneavoastră...

Cu excepția unui singur individ, care practic nu a plecat, ci s-a reîntors la el acasă, niciun partid al Partidului Național Liberal nu a plecat de lângă noi“, a zis, printre altele, Dragoș Ciobotaru.

„Dragoș a zis că unul dintre atributele noastre este acela că ne ținem de cuvânt. Activitatea trebuia să dureze până la și jumătate. O să scurtăm noi intervenția, în așa fel încât să spunem doar ceea ce este esențial, ceea ce este necesar“, a precizat ulterior Nicolae Ciucă, cu referire clară la discursul fără noimă rostit de colegul său de la Focșani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel