Nicolae Ciucă evidențiază rolul pe care îl are PNL Republica Moldova în cadrul organizației liberale din diaspora
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Liderii organizaţiei PNL din Republica Moldova sunt hotărâți să obţină, la alegerile din acest an, scoruri la fel de bune ca la ultimele trei șiruti de scrutinuri electorale, atunci când au ieşit pe primul loc, a zis, sâmbătă, Nicolae Ciucă, președintele PNL.

Nicolae Ciucă a arătat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că filiala PNL din Republica Moldova are un rol crucial în cadrul organizaţiei PNL din diaspora.

'Am discutat cu primarii din Republica Moldova, membri în organizaţia PNL-Diaspora, despre situaţia politică din cele două ţări şi strategia partidului pentru alegerile din acest an. Colegii noştri de peste Prut sunt mândri de rezultatele pe care le-au obţinut la ultimele trei rânduri de alegeri din diaspora, când PNL a ieşit pe primul loc. M-am bucurat să aflu că sunt decişi să obţină un rezultat la fel de bun şi în 2024.', a scris Nicolae Ciucă.

'În rândul organizaţiei noastre din diaspora, filiala PNL din Republica Moldova are un rol important, având în rândurile sale mulţi aleşi din administraţia locală. Pentru primarii pro-europeni de peste Prut, PNL este alegerea naturală, partidul nostru fiind cel mai mare susţinător al drumului Republicii Moldova către aderarea la UE', a scris Nicolae Ciucă în postarea sa.

De asemenea, acesta a zis că i-a asigurat pe preşedintele PNL Diaspora-Republica Moldova, Adrian Dupu, şi pe echipa acestuia, de tot suportul său.

'Le-am mulţumit liberalilor de aici pentru eforturile pe care le-au depus până acum şi pentru planurile lor ambiţioase pentru anul electoral 2024. I-am asigurat pe preşedintele PNL Diaspora-Republica Moldova, Adrian Dupu, şi pe echipa sa de tot sprijinul meu', a mai scris Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel