Nick Casciaro are FACTORUL X. Loredana, în delir: 'Casa ta e cumva în Rai? Ești bărbatul ideal!'
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Captură video Antena1
Foto: Captură video Antena1
În ediția 4 din Sezonul 10, pe scenă a apărut Nick Casciaro, un italian de 31 de ani, despre care Delia a spus că 'avem câștigătorul X Factor'. Loredana l-a întrebat 'Casa ta e cumva în Rai?' și i-a zis că e 'bărbatul perfect'.

Nick Casciaro, în vârstă de 31 de ani, din Italia, le-a demonstrat tuturor, la X Factor, că nu are doar un fizic de invidiat, ci și o voce bună. De la noi știe piesa 'Dragostea din tei', dar ca să-i impresioneze pe jurați, a ales piesa 'Leave a Light On' a lui Tom Walker. 

După interpretarea sa, jurații au fost de părere că l-au avut în față pe câștigătorul Sezonului 10 X Factor. 

'Arăți ca o vedetă. Ai o voce foarte masculină. Ai prezență de scenă, ai voce, ai talent! Ești foarte bun. Răspunsul meu este DA', i-a zis Ștefan Bănică.

Imediat, Delia a spus 'Cred că ai în tine factorul X. Sunt sigură de asta. Răspunsul meu este DA.'

De asemenea, Florin Ristei, impresionat de prestația italianului, a afirmat 'Jos Pălăria! Cred că ești pe cel mai înalt val de la X Factor acum. Răspunsul meu este DA.'

2. -imagine fara descriere- (nick_casciaro_25881600.jpg)

Loredana: Ești bărbatul ideal

Reacția Loredanei a fost absolut savuroasă! 'De unde ai apărut? Casa ta e cumva în Rai? Cânți așa de frumos, ești bărbatul ideal. Arăți pur și simplu perfect și cânți pe măsură. Cred că tu poți câștiga acest concurs', a adăugat Loredana, după ce Nick Casciaro a interpretat câteva secunde dintr-o piesă a lui Frank Sinatra.

'Avem câștigătorul X Factor pe scenă', a remarcat și Delia.

'Dacă trebuia să fac portretul robot al băiatului care ar trebui să vină și să câștige X Factor, nu cred că puteam să am atâta imaginație', a adăugat Loredana. 

Nick Casciaro merge mai departe, în bootcamp, în grupa Loredanei Groza.

'A fost o revelație pentru mine acest băiat mic. Un surfer cântăreț italian dintr-un sat italian de la țară, un băiat de la țară care părea star. Dar când a început să cânte s-a terminat comedia. Am zis clar asta e.', a mai spus Loredana. 

3. -imagine fara descriere- (nick_casciaro1_22121900.jpg)

4. -imagine fara descriere- (nick_casciaro2_13061300.jpg)

Foto: Captură Antena1 

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel