Nica, Stroe, felicitați de Tudose în ședința de guvern
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 26 oct 2017, 16:46
WhatsApp
Premierul Mihai Tudose i-a felicitat pe ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, şi pe ministrul Transporturilor, Felix Stroe, pentru găsirea unui mecanism mai simplu de finanţare şi semnare a unor contracte de infrastructură rutieră. 

"O veste foarte bună, felicitări la doi dintre noii noştri colegi, domnul ministru Nica şi domnul ministru Stroe, care au găsit un mecanism mai rapid de finanţare şi semnare a unor contracte pentru infrastructura rutieră", a declarat Mihai Tudose, joi, în deschiderea şedinţei de guvern. 

La invitaţia premierului, ministrul Nica a precizat că din analiza efectuată alături de ministrul Transporturilor, Felix Stroe, şi cel al Dezvoltării Regionale, vicepremierul Paul Stănescu, a reieşit existenţa multor proiecte de calitate pentru drumurile judeţene, dar care nu erau finanţate. 

"Împreună cu Comisia Europeană am identificat un mecanism şi vom semna toate contractele de finanţare din toate judeţele până-n luna decembrie; suma estimată, 900 de milioane de euro", a arătat Marius Nica. 

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene a adăugat că vineri va fi semnat un contract din categoria celor menţionate în judeţul Maramureş, în valoare de 50 de milioane de euro, şi, de asemenea, tot în această săptămână, alte două contracte vor fi parafate în judeţele Vrancea şi Gorj. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?