Neymar ar putea fi exclus din lotul Braziliei. Câți ani de pușcarie riscă
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Neymar ar putea fi exclus din lotul Braziliei. Câți ani de pușcarie riscă. foto: @neymarjr - FB
Neymar ar putea fi exclus din lotul Braziliei. Câți ani de pușcarie riscă. foto: @neymarjr - FB
Neymar este acuzat de viol de o tânără, iar cazul a deranjat Federația de Fotbal din Brazilia.

Scandalul apărut recent, cu Neymar în prim-plan, ţine primele pagini în presa internaţională. Brazilianul este acuzat de viol de o tânără, dar acesta susţine că totul este o înscenare, relatează Mediafax.

Fotbalistul se află în acest moment în cantonament cu naţionala, unde pregăteşte participarea la Copa America (14 iunie – 7 iulie), pe care o organizează chiar Brazilia. A purtat o discuţie cu selecţionerul Tite, căruia a încercat să îi demonstreze că toate acuzele nu sunt fondate pe un eveniment real. Neymar ar fi început să plângă, relatează ziariştii din Brazilia, în încercarea de a-l convinge pe antrenor că trebuie să rămână în vederile sale pentru turneul final.

Neymar riscă închisoarea

La prima vedere, Tite îl apără, dar Federaţia de Fotbal a Braziliei ia în calcul excluderea din naţională, până la finalul anchetei. Vineri, Neymar va fi interogat de poliţie, dar nu numai pentru presupusul viol. Pentru că s-a dovedit că deţinea imagini şi înregistrări cu tânăra, în ipostaze indecente, riscă să fie închis pe o perioadă cuprinsă între un an şi patru ani.

Scandul a devenit public, după ce tânăra a povestit o întâmplare care ar fi avut loc pe 15 mai, la Paris. Starul lui PSG i-ar fi cerut fetei să vină în Franţa, ar fi cazat-o la un hotel, unde ar fi avut loc presupusul viol.

Citește și:

Fotbal: Neymar, despre acuzaţia de viol

"Bani publici într-un proiect fără viitor". Becali se pregătește să facă plângere penală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel