Next Star, finala popularitate. Castigator 25 august
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Next Star, finala popularitate, are loc sâmbătă, 25 august. Vom afla cine este marele câștigător Next Star.

UPDATE: Dragoș Condescu este câștigătorul trofeului de popularitate Next Star

Next Star. Cei 16 concurenți ai serii vor putea fi votați printr-un sms la 1272, începând cu ora 20.00 și până în momentul în care prezentatorul Dan Negru va spune „Stop vot". Concurentul care va strânge cele mai multe voturi va primi Trofeul de Popularitate și un premiu de 5000 de euro. Câștigătorul va fi ales exclusiv în urma votului telespectatorilor căci, de această dată, jurații Pepe, Lidia Buble și Dorian Popa vor avea doar un rol consultativ.

Vom reveni cu un update, în acest articol, pentru a vă anunța numele câștigătorului.


„E copleșitor să știu că-i întâlnesc și îi prezint pe cei care peste 10-20 de ani vor fi marile vedete ale României. Mă simt ca un călător în timp. Vor dispărea și se vor schimba toate, de la telefoane la net, dar talentul o să rămână. Despre talent e vorba în finala de popularitate", spune Dan negru, prezentatorul show-ului.

Zeci de concurenți talentați

Next Star. 46 de copii vor urca pe scena de la "Next Star", individual sau cu trupa din care fac parte, în finala de popularitate a celui de-al nouălea sezon al emisiunii. În marea competiție vor intra: Sebi (6 ani) și Dani (7 ani), din București, cu un număr muzical, Davin Geambașu (9 ani), din București, cu un moment de percuție și de dans, David Petre (11 ani), din Ploiești, cu un număr de pian și umor, dar și Gabriela Nicolae (8 ani), din Bistrița, care va susține un moment de dans modern. Mirela (5 ani) și Kamelia (6 ani) din Chișinău vor cânta cum știu ele mai bine un hit al muzicii românești, Ana Beregoi (11 ani), din Orhei, va susține un dans pe hoverboard, iar Giulia Tabără (11 ani), din Giurgiu, va cânta o piesă din repertoriul internațional.

Next Star. Un număr de gimnastică a pregătit David Puicea (12 ani), din București, pentru această finală, pe când Kozaciok, un grup format din 24 de copii, cu vârste între 8 și 14 ani, din satul Bălcăuți, județul Suceava, va aduce pe scena show-ului un dans popular ucrainean. Alexandra Șerban (14 ani), din Covasna vine să bată la toacă, Brothers Crew, din București, adică șase copii, cu vârsta între 10 și 14 ani, vin să danseze sub directa îndrumare a lui Piticu de la Simplu, iar Petru Olteanu (8 ani), din București, să realizeze un număr de magie.

Next Star. Teo Angheluță (6 ani), din Baia Mare, va face o dresură de câini, Diana Romaniuc (9 ani), din București, a pregătit un număr de acrobații la bară, Dragoș Condescu (10 ani), din com. Secu, județul Dolj, aduce pe scenă un moment de teatru de păpuși, pe când Andrei Ileana, un călușar în vârstă de 11 ani, din județul Argeș, va juca alături de colegii din trupa Doina Bâscovului.

Next Star. Cine va fi câștigătorul finalei de popularitate a celui de-al nouălea sezon, telespectatorii vor decide sâmbătă, 25 august, de la ora 20.00, numai la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel