Netflix confirmă apariția următorului sezon din „Wednesday”, în timp ce se aprind zvonurile despre o eventuală preluare a serialului de către Amazon Prime. Unde se va difuza seria filmată în România
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Netflix
Sursa foto: Facebook Netflix
După aproape șase săptămâni în care a oscilat între locul 1 și 2 pe Netflix, ca popularitate, Wednesday a fost detronat, pentru a treia oară, de un serial nou-nouț.   

Noul serial fruntaș se numește Kaleidoscope, o producție „limited series”, ceea ce înseamnă că ar trebui să ruleze doar pentru acest sezon. Cu excepția cazului în care, desigur, devine extrem de popular și atunci poate că cei de la Netflix se răzgândesc și fac mai multe sezoane. S-a mai întâmplat înainte. Dar cel puțin eticheta de „serie limitată” înseamnă că va avea un fel de final coerent.

Serialul este despre un hoț ajuns la nivelul de „maestru” care încearcă să fure 7 miliarde de dolari cu echipa sa, dar lucrurile nu merg conform planului.

Aici poți afla mai multe detalii despre conceptul inedit care stă la baza seriei.

Probleme cu drepturile de autor. Va rămâne producția pe Netflix?

Legat de Wednesday, exista unele probleme legate de drepturile de autor, care își vor găsi rezolvarea zilele acestea, în culise, anunță Forbes, pe surse.

Problema este că Wednesday este de fapt o producție MGM, Netflix acționând ca distribuitor pentru sezonul 1. Dar MGM tocmai a fost cumpărat de Amazon anul trecut. Având în vedere că Amazon Prime Video și Netflix sunt rivali uriași, există acum o dezbatere cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla în culise, Amazon încercând posibil să smulgă sezonul 2 al producției și să fure una dintre cele mai mari emisiuni Netflix din toate timpurile. O altă variantă este aceea că MGM le-ar putea cere sume colosale celor de la Netflix, pentru dreptul de a difuza serialul pe termen nelimitat.

Cu toate acestea, ieri a apărut confirmarea oficială din partea Netflix referitoare la difuzarea celui de al doilea sezon. În cadrul anunțului, realizat printr-un clip de 55 de secunde, Netflix nu a arătat imagini din următorul sezon, semn că filmările nu au început încă.

Miles Millar și Alfred Gough, producătorii serialului, au oficializat anunțul și pe Tudum, platforma dedicată fanilor Netflix.

„De abia așteptăm să ne aruncăm cu capul înainte într-un alt sezon și să explorăm lumea înfricoșătoare și stranie din Nevermore”, au declarat cei doi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel