NERVI în direct! Ionaș - De Mezzo, CEARTĂ acidă: Nu mai rostiți numele meu!/ Obositor, mă ENERVAȚI
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Scandal în direct! De Mezzo a explodat după ce i-a fost rostit numele. 

Sociologul Vladimir Ionaș a spus, la Antena 3, în emisiunea ”Subiectiv” că ”pe mine mă interesează că suntem pe 6 septembrie și, contrar a ceea ce a spus dl De Mezzo, chiar nu știu cum vor începe școlile, grădinițele... domnule De Mezzo, vă strâmbați, îmi place foarte mult”. 

Liberalul Mario De Mezzo i-a spus: ”Asta nu e problema nimănui că nu știți dvs. Informați-vă, am spus eu, la Antena 3, în repetate rânduri cum vor începe școlile, a ieșit Monica Anisie. Ați spus numele meu de două ori, n-am cum să nu intervin, dacă vreți să terminați, îmi pare foarte rău, nu mai rostiți numele meu, informați-vă, nu e complicat”. 

”La nivel semantic și logic, eu l-am auzit pe primul ministru al României...” a încercat să susțină o opinie Vladimir Ionaș, întrerupt de De Mezzo: ”Este prim-ministrul corect în limba română”. ”Dom`ne, dacă vreți să-mi dați lecții, îmi dați în particular, îmi spuneți cât costă” a replicat Ionaș. ”Puteți să tăceți puțin din gură? Deja deveniți obositor și mă cam enervați” a continuat sociologul. ”Îl las să vorbească și incorect gramatical” a continuat De Mezzo. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel