Nerăbdare accentuată pentru o zodie. Daniela Simulescu: O mică frustrare va apărea, o să te enerveze de nu-ți vei da seama
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Astrologul DC News Daniela Simulescu a vorbit despre nerăbdarea care va caracteriza o anumită zodie în această săptămână.

În perioada 3-9 mai 2021, zodia Berbec va fi afectată de o foarte mare nerăbdare, însă lucrurile se vor mai regla din a doua parte a săptămânii: 

„Din fericire, zilele acestea nu prea ai unde să fac multe cheltuieli, magazinele sunt închise, e minunat, deoarece încă mai ai planete în Taur, iar careul de mâine, între Soare și Saturn, acolo se petrece. Săptămâna o să înceapă cu o trezire: Câți bani am cheltuit? Ce am făcut cu ei? Unde s-au dus? Ce mă fac? De unde fac alți bani?

Pentru că planetele se duc ușor spre Gemeni, vei deveni mai plin de energie, mai dornic de viață și, oarecum, susținut de Marte în Rac vei putea să construiești totul foarte ușor. Nu ești nerăbdător, însă, chiar și așa, vei avea ceva de comentat, mai ales la lucruri care durează mai mult. O mică frustrare va apărea, fie că vorbim de planul profesional sau relațional. Știi că se întâmplă lucrurile, însă pe tine te pun să aștepți, iar așteptarea, săptămâna aceasta, o să te enerveze de nu o să-ți dai seama. O veste bună, faptul că Venus va intra în Gemeni, o să te activeze și pe planul acesta social, să cunoști oameni, să vorbești, să ieși, urmează o perioadă destul de efervescentă, mai ales din a doua parte a săptămânii“, a precizat astrologul DC News Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel