Nepotul rugbist al reginei Elisabeta a II-a l-a pocnit pe prinţul Harry
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Nepotul reginei Elisabeta a II-a l-a pocnit pe prinţul Harry pentru a vedea reacţia bodyguarzilor săi / Foto: Instagram Sussex Royal
Nepotul reginei Elisabeta a II-a l-a pocnit pe prinţul Harry pentru a vedea reacţia bodyguarzilor săi / Foto: Instagram Sussex Royal
Nepotul rugbist al reginei Elisabeta a II-a susţine că l-a pocnit pe prinţul Harry pentru a vedea reacţia bodyguarzilor săi.

Mike Tindall, nepotul prin alianţă al reginei Elisabeta a II-a, a declarat că l-a lovit cu pumnul pe prinţului Harry pentru a vedea cum vor reacţiona bodyguarzii săi, scrie Insider.

Tindall este un fost jucător profesionist de rugby care s-a căsătorit cu Harry Zara Tindall, verisoara prințului Harry. El apărut la diferite evenimente publice și private ale familiei regale alături de Harry de-a lungul anilor.

Mike Tindall a vorbit, marţi, în cadrul unui eveniment din Londra despre celebrarea câştigării Cupei Mondiale la Rugby în 2003 alături de prinţul Harry şi coechipierul său Iain Balshaw. El a povestit că împreună cu Balshaw s-au gândit că ar fi amuzant să „arunce câteva lovituri în direcţia lui Harry” pentru a vedea cât de rapid va reacţiona echipa sa de securitate. Tindall a spus că au durat doar câteva secunde până când bodyguarzii lui Harry i-au pus la pământ.

În luna martie, Harry a spus în timpul interviului său cu Oprah Winfrey că securitatea regală a lui și a lui Markle a fost retrasă în 2020 din cauza „schimbării statutului” lor de membri seniori ai Casei Regale a Marii Britanii.  Tindall pare să fi păstrat o relație strânsă cu ducele și ducesa de Sussex.

Meghan Markle, AROGANȚĂ de 67.000 de dolari

Meghan Markle și prințul Harry s-au aflat în ultimele zile la New York, aceasta fiind prima călătorie de când s-au mutat în California, Statele Unite ale Americii. Cei doi au vizitat câteva obiective din metropola americană și s-au întâlnit cu oficialii locului.

În timpul vizitei, cei doi au vizitat mai multe obiective, printre care One World Observatory din interiorul One World Trade Center, cea mai înaltă clădire din SUA. De asemenea, prințul Harry și Meghan Markle au vizitat și Memorialul și Muzeul Național dedicat victimelor atacurilor teroriste din 11 septembrie. Mai mult, Harry și Meghan au participat la Global Citizen Live, un eveniment organizat anual Great Lawn din Central Park, unde au promovat vaccinarea anti-Covid.

Vezi AICI pe ce a cheltuit ducesa de Sussex 67.000 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel