Nepotul milionarului George Brăiloiu a murit într-un accident rutier
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
nepot
nepot

Nepotul milionarului George Brăiloiu, în vărstă de 17 ani,  a murit într-un accident rutier, luni seară,  pe drumul care leagă Lugojul de Caransebeş. Milionarul Brăiloiu este cunoscut pentru cumpărarea manuscriselor lui Emil Cioran la o licitaţie în Paris pentru suma de 500.000 de euro, cu scopul de a le dona apoi Academiei Române..

[caption id="attachment_143171" align="alignleft" width="290" caption="Foto: Ziua de Vest"][/caption] Băiatul se afla într-un Opel Astra,  maşină condusă de  Ileana Popescu,  mătuşă de-a sa în vârstă de 51 de ani, şi stătea pe locul din dreapta. Din primele informaţii reiese că femeia s-ar fi angajat într-o depăşire şi că ea ar fi pierdut controlul maşinii, care s-a rostogolit de cinci ori. Tânărul a murit pe loc, iar mătuşa lui, medic la Timişoara, este în stare gravă la spital. Femeia este în stare de şoc şi are pierderi de memorie

Milionarul George Brăiloiu, patron al KDF Energy, a devenit cunoscut după ce a cumpărat manuscrisele lui Emil Cioran la o licitaţie în Paris. După ce a plătit pentru acestea suma de 500.000 de euro, Brăiloiu le-a donat Academiei Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel