Nelu Tătaru, critic cu politicienii. "Nu e momentul să ne jucăm cu vieţi"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, i-a criticat pe politicienii din România care au minimizat efectele coronavirusului că "se joacă cu vieţi pentru a puncta politic"

"Repet ce spun de mult timp. Nu am terminat partea medicală, exista una economică pe care trebuie să o redresăm şi în toamnă să intrăm în partea politică. Unii s-au grăbit şi au intrat direct în partea politică. Negativarea muncii tuturor, a corpului medical, a celor care şi-au pierdut oameni dragi, a momentelor grele, de lipsă de echipamente, de medicamente, a exemplelor grave din Suceava şi Deva, a venit la momentul nepotrivit. Nu e momentul să ne jucăm cu vieţi pentru a ajunge la un scor politic. Suntem puţini cei care tragem alături de corpul medical şi de populaţia care a respectat regulile. Tocmai din respect pentru aceşti oameni cred că ar trebui să ne gândim mai târziu la politică, nu ar trebui să speculăm acum ce simte populaţia pentru a puncta politic.

Dacă vrem să stricăm tot ce a făcut corpul medical, haideţi să ieşim la tribuna Parlamentului, pe reţelele de socializare, în stradă, cu mesajele care sunt astăzi", a declarat Nelu Tătaru la Digi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel