Data publicării:

Nelu Tătaru a fost numit consilier onorific al prim-ministrului

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Politica
WhatsApp
Florin Cîțu i-a acordat calitatea de consilier onorific lui Nelu Tătaru. 

Premierul Florin Cîţu a decis acordarea calităţii de consilier onorific al prim-ministrului lui Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii, scrie Agerpres. 

Decizia a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

Tot joi, şeful Executivului le-a acordat calitatea de consilier onorific al premierului lui Horaţiu Moldovan şi lui Septimiu-Rareş Szabo, prin alte două decizii apărute în Monitorul Oficial.

Preşedinte al Filialei Teritoriale PNL Vaslui

Deputatul Nelu Tătaru a fost reales, la începutul lunii iulie, în funcţia de preşedinte al Filialei Teritoriale PNL Vaslui, în cadrul Comitetului de Coordonare Judeţean, a scris Agerpres. 

Susţinut de premierul Florin Cîţu, care le-a transmis delegaţilor că Nelu Tătaru este alegerea cea mai potrivită pentru organizaţia liberală vasluiană, fostul ministru al Sănătăţii a fost votat de 255 de membri PNL prezenţi la conferinţa de alegeri. Contracandidaţii săi, prim-vicepreşedintele PNL Vaslui, Marius Arcăleanu şi primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroş, au primit 40, respectiv 15 voturi, în timp ce trei voturi au fost declarate nule.

Nelu Tătaru le-a mulţumit colegilor pentru încredere şi le-a transmis că este momentul pentru unitate în partid.

"Le mulţumesc colegilor pentru încrederea acordată şi îi asigur ca vom fi în continuare o echipă, o echipă câştigătoare. În ultimul timp, în organizaţia noastră au fost anumite tensiuni, anumite declaraţii ale unor colegi. Acum este momentul sa ne reunim în jurul valorilor liberale. E vremea pentru unitate şi pentru calm", a transmis Nelu Tătaru.

Marius Arcăleanu, care a afirmat în repetate rânduri că Nelu Tătaru conduce organizaţia într-un mod "dictatorial şi abuziv" şi că el doreşte să restabilească unitatea şi comunicarea în PNL Vaslui, a contestat modul în care au fost organizate alegerile, spunând că o parte dintre persoanele care ar fi avut drept de vot nu au fost lăsate să intre în sala în care s-a desfăşurat votul. El a susţinut, de asemenea, că nu i se pare normal ca la intrările în sală să fie angajaţi ai unei firme de pază.

Arcăleanu a criticat, totodată, faptul că cei doi contracandidaţi ai lui Nelu Tătaru nu au fost lăsaţi să-şi prezinte programele înainte de începerea votului, ci li s-a dat cuvântul în timp ce delegaţii votau deja. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel