Negrescu vine cu o idee despre PNRR: Dau consultanță guvernanților / video
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Victor Negrescu, la DCNewsTV
Victor Negrescu, la DCNewsTV
Europarlamentarul PSD Victor Negrescu, invitatul de astăzi al Claudiei Ţapardel, la emisiunea săptămânală "Din Culisele Europei - All about EU", le-a oferit o idee guvernanților. 

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a explicat la emisiunea săptămânală "Din Culisele Europei - All about EU" de la DCNewsTV că PNRR nu poate fi folosit pentru construcția de autostrăzi, dar le-a oferit guvernanților o idee în acest sens. 

Întrebat dacă există posibilitatea ca prin PNRR să ajungem să avem autostrăzi în România, Victor Negrescu a răspuns că „acest plan nu poate fi folosit pentru construcția unor autostrăzi. Majoritatea proiectelor existente în România sunt deja subscrise unor finanțări europene.”

Negrescu: Dau consultanță guvernanților. Putem să introducem centurile!

„Însă am putea să fim din nou creativi și dau consultanță guvernanților: Putem să introducem centurile! Centurile nu sunt incluse în programul de finanțare pentru transporturi. Putem să includem drumuri expres care au devenit necesare.

Chiar putem fi extrem de creativi, putem să ne ducem și pe zona de transporturi, evident cu o componentă verde, smart, digitală, dar evident trebuie să existe cineva care să gândească aceste proiecte. În planul prezentat nu am văzut această creativitate.”, a declarat europarlamentarul PSD la DCNewsTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel