Negocieri pe scena politică! Știrile MOMENTULUI - sumar 21 septembrie 2020
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
DCNews vă prezintă, în rândurile următoare, cele mai importante informații din prima parte a zilei de luni, 21 septembrie.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat numărul românilor infectați cu coronavirus. VEZI AICI: CORONAVIRUS LIVE 21 septembrie. Aici s-a ajuns cu numărul infectărilor în România

Călin Popescu-Tăriceanu, președintele ALDE, a anunțat, la DCNews, ce decizie a luat, în contextul în care PSD va candida singur la alegerile parlamentare din 2020. VEZI AICI: PSD, MIȘCAREA POLITICĂ A ANULUI. Tăriceanu, DECIZIE-FULGER după ce a vorbit cu Ponta

Europarlamentarul Rareş Bogdan a oferit, luni, o „super informație” în cadrul interviului acordat DCNews. VEZI AICI: HOTĂRÂRE BOMBĂ! Chirieac, către Rareș Bogdan: Și ei știu?! E SUPER INFORMAȚIE!

Marcel Ciolacu a făcut o dezvăluire bombă. Este vorba despre o mișcare făcută de Florin Cîțu. VEZI AICI: Ciolacu, dezvăluire care te LASĂ MASCĂ. Mișcare făcută de Cîțu. ”O să EXPLODEZE cu tot cu minister!”

Rareş Bogdan a vorbit despre negocierile care s-au purtat la Bruxelles pentru banii europeni alocaţi României. VEZI AICI: NEGOCIERE uluitoare la Bruxelles cu banii noștri. Rareș Bogdan: Românii trebuie să știe ce a făcut Iohannis!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel