România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: D.C. | Publicat pe: 10 iul, 22:14
NECUNOSCUTELE lui Dan Barna, scoase la iveală. ”Se opune în prima fază schimbărilor”. Ce urmează e neașteptat
Astrologul DCNews i-a realizat astrograma lui Dan Barna.

Dan Barna, membru al Camerei Deputaților din 2016 și președinte al Uniunii Salvați România, al treilea cel mai mare partid din Parlamentul României, s-a născut pe 10 iulie 1975, la Sibiu.

"Observăm din start că este un nativ Rac. Adică un familist convins, cu legături strânse cu rudele, un om căruia îi place să construiască, manierat și conservator pe alocuri. Dar Soarele face o conjuncție cu Saturn, planeta timpului și a responsabilității. Acest aspect îi oferă schimbările cele mai importante din viață dupa vârsta de 36 de ani. De asemenea, îi dă tenacitate, răbdare, rezistență, o natură serioasă, foarte metodică, dornică să pună fundații, să creeze structuri, dar și un ritm propriu de a face lucrurile, de multe ori prea lent și enervant pentru cei din jurul său", a declarat Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

Tot ea mai precizează următoarele: "Luna plasată în semnul Leului l-a ajutat să își ia rolul de reprezentant al partidului, pentru că vine la pachet cu o nevoie de atenție, un ego puternic, încredere în sine, calități de organizator/lider. Mercur în Gemeni oferă mintea ageră, curiozitate și capacitatea de a se face înțeles. Venus în Fecioară îl face pragmatic și analitic, deseori nemulțumit. Iar Marte in Taur este reponsabil pentru dorința de stabilitate financiară, fuga de risc, evitarea conflictelor și încăpățânare.

Nodul Sud, cel responsabil pentru bagajul preluat din alte vieți/tiparul transgenerațional se află în Taur. Nativii din această generație se tem de pierderi, indiferent de natura lor. Caută confortul, păstrarea tradițiilor, posesiunile. Se opune în prima fază schimbărilor și au atașamente puternice de tot ce este concret, mai puțin de ce este spiritual."

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro